1135 Budapest, Szabolcs utca 33.

Tel.: (1) 8869-300, Általános tájékoztatás: 1812

E-mail: info@egeszsegvonal.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Mellékhatás bejelentő
NOR keresőfelület Minőségi kifogás
magisztrális gyógyszerek

Hazai táplálkozási felmérések legújabb eredményei - Tények, összefüggések az OTÁP és a COSI vizsgálatok tükrében - 2022.11.03.


Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet a hazai szakmai szervezetek, népegészségügyi szakemberek és kutatók számára „Hazai táplálkozási felmérések legújabb eredményei — Tények, összefüggések az OTÁP és a COSI vizsgálatok tükrében” címmel online konferenciát szervez.

A konferencián az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) munkatársai bemutatják az intézet által koordinált és kiértékelt, a magyar felnőttek és a 7 éves magyar gyermekek körében 2019-ben végzett Országos Táplálkozási és Tápláltsági Állapot Vizsgálatok (OTÁP) és a WHO European Childhood Obesity Surveillance Initiatives (COSI) eredményeit.

A harmadik alkalommal megvalósított, a táplálkozás és a tápláltsági állapot felmérésére irányuló, népegészségügyi szempontból kiemelt jelentőségű vizsgálatokról online platformon számol be az intézet, az 5 évvel ezelőtti OTÁP és a 2 évvel ezelőtti COSI eredményeire is visszatekintve.


Program A részvétel ingyenes!

Időpont

2022. november 03.

Helyszín

Online

Jelentkezési határidő

2022. október 26.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a résztvevők maximális létszáma 300 fő. A regisztráció visszaigazolása a regisztráció időpontjának sorrendjében történik. A regisztrált résztvevők számára a konferenciához történő csatlakozás linkjét a konferencia előtti napokban, e-mailben küldi meg az OGYÉI.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Információk az OTÁP-ról: https://ogyei.gov.hu/otap

Információk a COSI-ról: https://ogyei.gov.hu/cosi

Kontakt

email: event@nngyk.gov.hu

Frissítve: 2023.04.19 14:39