OTÁP 2019.
Kapcsolódó dokumentumok:
· Tájékoztató az OTÁP2019 vizsgálatról (minta)
· Beleegyezési nyilatkozat (minta)
· Az OTÁP2019 vizsgálatba bekerült települések listája
· Háromnapos táplálkozási napló
· Háromnapos táplálkozási napló (szerkeszthető)
A 2022. november 3-án megrendezett online konferencia anyagát az alábbiakban érheti el:
- Nemzetközi kitekintés, az OGYÉI tevékenységei az egészségtudatos Magyarország érdekében
- Tápláltsági állapot a 2019-es eredmények alapján
- A felnőtt magyar lakosság ásványi anyag bevitele – túl és alulfogyasztás kockázatai
- A felnőtt magyar lakosság élelmirost bevitele a 2019-es eredmények alapján
- Halak, húsok, húskészítmények, zsiradékok fogyasztása a 2019-es eredmények alapján
- Tej és tejtermék fogyasztása a 2019-es eredmények alapján
- Folyadék- és cukorbevitel a 2019-es eredmények alapján
- A vitaminok bevitele az OTÁP 2019 alapján
- Étrend-kiegészítők az OTÁP 2019 tükrében
- Fizikai aktivitás a COSI, OTÁP vizsgálatok alapján
- A jelentősebb kockázati tényezők trendjei 2009-2019
- Magyar felnőttek egészségkockázatai – összefüggéselemzés az OTÁP 2019 alapján
Az OGYÉI 2023 konferencián az OTÁP 2019 témában elhangzott előadások anyagát az alábbiakban érheti el:
- A felnőtt magyar lakosság ásványi anyag bevitele az OTÁP 2019 alapján
- A felnőtt magyar lakosság vitamin bevitele az OTÁP 2019 alapján
- Étrend-kiegészítők az OTÁP 2019 tükrében