1135 Budapest, Szabolcs utca 33.

Tel.: (1) 8869-300, E-mail: ogyei@ogyei.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Mellékhatás bejelentő
Forgalmazói regisztráció

Közétkeztetési munkacsoport

A KÖZÉTKEZTETÉSBEN DOLGOZIK? KÉRDÉSEI VANNAK? 
VÁRJUK A „KÖZÉTKEZTETÉSI MUNKACSOPORT” ONLINE ÜLÉSEIN! 


A program bárki számára elérhető és ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött! 

Aktuális találkozó 

Téma: Ünnepi ételek a közétkeztetésben
Dátum: 2022. december 8., csütörtök (13:00-15:30) 



Regisztráció zárása: 2022. december 7., 16:00 óra

Értesülni szeretnék a jövőbeli találkozókról! 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy e-mailben értesíthessük az aktuális programról. 


Kinek szól? 

Bárkinek, aki a közétkeztetés (bölcsődei, óvodai, iskolai, gyermekkórházi, kórházi, szociális intézményi étkeztetés) területén dolgozik vagy kérdései vannak a közétkeztetésről. 

Élelmezésvezetők, konyhai dolgozók, dietetikusok és akár pedagógusok, nevelők, szociális munkások részvételére egyaránt számítunk. 

Hasznos információkból nem lesz hiány, hiszen a találkozókon tárgyalt témák előzetes igényfelmérés alapján lettek meghatározva. 

Hogyan működik? 

Az OGYÉI 2021-ben a hatóságok és szakmai szervezetek közreműködésével alakította ki a „közétkeztetési munkacsoportot”, mivel a közétkeztetés és azt ezt szabályozó 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet kapcsán az intézethez érkező számos megkeresés olyan témákat vet fel, amelyekben esetenként több szervezet is érintett.

A munkacsoport havi rendszerességű találkozóin erre felkért szakemberek tartanak előadásokat, majd lehetőség nyílik az adott témával kapcsolatos kérdések megvitatására. 

Ha érdekli az aktuális találkozó, azon regisztrációt követően vehet részt. Minden szükséges információt a regisztrációs időszak lezárulása után, e-mailben küldünk el. 

Rendszeresség: havi egy találkozó 

Időtartam: egy találkozó 180 perces 

Maximális létszám: 300 fő (a regisztráció időpontjának sorrendjében). 

Mit nyerhet a részvétellel? 
  • mélyebb szakmai ismereteket 
  • a saját szakterületén felmerülő problémák és kérdések megvitatásának lehetőségét a hatóságokkal, a szakmai szervezetekkel, az OGYÉI-vel, és a többi résztvevővel 
  • gyakorlati megoldások kidolgozásában vehet részt, amely segítheti a mindennapi munkáját 
  • információkat és tájékoztató anyagokat első kézből 

Ízelítő a korábbi programokból 

Az OGYÉI együttműködő partnerei 

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) 
Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) 
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) 
Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (ÉLOSZ) 
Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) 
Turisztikai és vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ)

Frissítve: 2022.12.01 08:40