Folytatódik az élelmezésvezetők képzése

Megjelent: 2017.12.11 12:26, Utolsó módosítás: 2018.01.24 10:16

2018-ban Győrben, Szegeden, Szombathelyen, Miskolcon és Budapesten várja az OGYÉI a szakembereket

Idén több mint 700 élelmezésvezető részvételével lezárult az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által szervezet, táplálkozás-egészségügyi szempontokra fókuszáló szakmai továbbképző rendezvénysorozat. A közétkeztetést szabályzó rendelet szerint az élelmezésvezetőknek a jogszabály hatálybalépését követő három éven belül kell elvégezniük az első tanfolyamot (ennek határideje 2018.szeptember), azt követően pedig ötévente kell frissíteniük ismereteiket. Az OGYÉI szakértői 2017. második félévében 4 alkalommal, 3 városban (Budapest, Debrecen, Pécs) tartottak előadásokat, a képzés a közétkeztetésre vonatkozó rendelet gyakorlati megvalósításához kíván segítséget nyújtani. Mindemellett a szakemberek megismerhetik az előírásokhoz kapcsolódó hazai és nemzetközi szakmai trendeket, informálódhatnak jó gyakorlatokról, segítséget kaphatnak az ellenőrzésekre való felkészüléshez.

A képzések 2018-ban folytatódnak és az előzetesen tervezett városokon kívül még két további helyszínen kerülnek megrendezésre.

Jövő évi programhelyszínek és időpontok:

  • Győr, 2018. január 23.
  • Szeged, 2018. január 30.
  • Szombathely, 2018. február 13.
  • Miskolc, 2018. március 06.
  • Budapest, 2018. március 20. valamint április 17.

 

A képzésre online regisztrációs felületen keresztül lehet jelentkezni, amely elérhető az OGYÉI honlapján.

A képzés teljesítését az OGYÉI tanúsítvánnyal igazolja.


2017. 12. 11. 

Minden jog fenntartva © 2024 Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ
accessible