1135 Budapest, Szabolcs utca 33.

Tel.: (1) 8869-300, Általános tájékoztatás: 1812

E-mail: info@egeszsegvonal.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Mellékhatás bejelentő
NOR keresőfelület Minőségi kifogás
magisztrális gyógyszerek

Élelmezésvezetői továbbképzés


Az online képzés a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet (továbbiakban rendelet) gyakorlati megvalósításához kíván segítséget nyújtani élelmezésvezetők, dietetikusok továbbá a téma iránt érdeklődők részére.

Az online képzésen a résztvevők megismerhetik a hatósági ellenőrzések kiemelt kérdéseit és azok jelentőségeit, a különféle alapanyagok felhasználásának lehetőségeit, a szakember képzést, tájékoztatást kapnak az egyéb jogi hátterekről és a gyakorlati tapasztalatokról.

A képzés megfelel a rendelet 16. § (7) által előírt táplálkozás-egészségügyi tárgyú képzésnek, a képzés teljesítését az NNGYK tanúsítvánnyal igazolja.

Figyelem! A képzést 5 évente szükséges elvégezni, amennyiben 5 éven belül már szerzett tanúsítványt, a képzésre nem kell jelentkeznie! 

Az előadások megtekintésére videótárban lesz lehetőség 2024. október 1 – október 31-ig.


Jelentkezési időszak: 2024. szeptember 3 – 2024. szeptember 30.

A videótár megtekintésének díja bruttó 5.900 Ft (4.645 Ft + 27 % ÁFA)


A képzés tematikája:

A közétkeztetés jelentősége - Feigl Edit főigazgató-helyettes, MBA, dietetikus, egészségügyi menedzser

Táplálkozás-egészségügyi hatósági ellenőrzés kiemelt kérdései - Schmidt Richárd Osztályvezető (NNGYK)

Élelmiszer-biztonsági hatósági ellenőrzés kiemelt kérdései, minősítő rendszer jelentősége - Tóth Dávid osztályvezető (NÉBIH)

Az önellenőrzés, mint vezetést támogató eszköz – Zoltai Anna élelmiszerbiztonsági szakmérnök, elnök (Közékeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége)

Új alapanyagok, ételek a közétkeztetésben - Gyuricza Ákos dietetikus, MDOSZ élelmezési munkacsoport vezető

Közétkeztetésben dolgozó szakemberek képzése – Sáfár Ferenc, Közétkeztetési Szekció elnök (VIMOSZ)

Kötelező információk megadásának jogi háttere, kötelező információk az élelmiszer címkén – Dr. Horacsek Márta osztályvezető (NNGYK)

Elvárások és megoldások a közétkeztetésben – Pénzes Andrea elnök (Élelmezésvezetők Országos Szövetsége)

REGISZTRÁCIÓ:

Kérjük, töltse ki a regisztrációs adatlapot a „regisztráció” gombra kattintva. A további lépésekről, illetve a fizetéssel kapcsolatos teendőkről a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Regisztráció

Számlabefizetés:

Előlegszámla igényét és számlázási adatait a regisztrációs felületen tudja jelezni!

Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészet Központ (vagy NNGYK)
1097 Budapest, Albert Flórián utca 2-6.
Adószám: 15598787-2-43
Bankszámlaszám: 10032000-00290438-00000000
Közlemény: élelemzésvezetői-„jelentkező neve”


 

Frissítve: 2024.09.04 11:12