1135 Budapest, Szabolcs utca 33.

Tel.: (1) 8869-300, Általános tájékoztatás: 1812

E-mail: info@egeszsegvonal.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Mellékhatás bejelentő
NOR keresőfelület Minőségi kifogás
magisztrális gyógyszerek

Élelmezésvezetői továbbképzés

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a regisztrációs időszak 2021.12.10-én lezárult, jelen képzésre további befizetést nem tudunk elfogadni.

A továbbképzést hamarosan újraindítjuk, szíves türelmüket kérjük.

 

A továbbképzés a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet (továbbiakban rendelet) gyakorlati megvalósításához kíván segítséget nyújtani élelmezésvezetők, dietetikusok továbbá a téma iránt érdeklődők részére.

Az online továbbképzésen a résztvevők megismerhetik az előírásokhoz kapcsolódó hazai és nemzetközi szakmai trendeket, informálódhatnak a rendelet megvalósításának gyakorlati tapasztalatairól, működő jó gyakorlatokról, segítséget kaphatnak az ellenőrzésekre való felkészüléshez.

Tájékoztatjuk a résztvevőket, hogy a továbbképzés előadásai a Magyar Közlöny 2021. évi 161. számában 2021. szeptember 1-jén kihirdetett és szeptember 9-én hatályba lépő, a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet módosítása előtt kerültek felvételre.

A továbbképzés megfelel a rendelet 16. § (7) által előírt táplálkozás-egészségügyi tárgyú képzésnek, a továbbképzés teljesítését az OGYÉI tanúsítvánnyal igazolja.

A képzés tematikája:

Kihívások és megoldások - Hogyan valósul meg a gyakorlatban a rendelet? - Miháldy Kinga dietetikus (OGYÉI)

Az önellenőrzés helye a közétkeztetésben - Tóth Dávid osztályvezető (Élelmiszer- és Takarmány-biztonsági Igazgatóság Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály, NÉBIH)

A közétkeztetés táplálkozás-egészségügyi ellenőrzésének tapasztalatai - Schmidt Richárd Vezető-hivatali Főtanácsos( Közegészségügyi Főosztály NNK)

Jó gyakorlatok a rendelet megvalósításához a közétkeztetésben I. - Gyuricza Ákos dietetikus, élelmezés-, és táplálkozás-egészségügyi szakértő

Jó gyakorlatok a rendelet megvalósításához különböző típusú közétkeztetésben - Vígné Sági Katalin dietetikus-élelmezésvezető

Diétás étkeztetés - Varga Anita dietetikus, táplálkozástudományi szakember (OGYÉI)

 

Jelentkezési időszak: 2021. október 20-december 10. 

A videótár megtekintésének díja bruttó 4.900 Ft (3.858 Ft + 27 % ÁFA)

1.Regisztráció:

  • A regisztrációs adatlap végén találja az Adatvédelmi Tájékoztatót, amelyet szükséges elfogadnia a regisztrációhoz. A „regisztráció” gomb megnyomását követően egy automatikus levél érkezik az elsődlegesként rögzített e-mail címére. A levélben található linkre kattintva tudja megerősíteni, véglegesíteni a regisztrációt, erre 15 perc áll rendelkezésre.
  • regisztrációs folyamat lezárásaként visszaigazoló e-mailt küldünk a regisztráció véglegesítéséről.

2.Hozzáférés a videótárhoz:

  • Kérjük a „taneszköztároló” menüpontban válassza ki az „Élelmezésvezetői képzés” megnevezésű mappát.
  • Kérjük, figyelmesen olvassa el a megjelenő oldal információit.
  • Az „Élelmezésvezetői képzés” mellett lévő kis kék kockában lévő háromszögre kattintva megjelenik a „csatlakozás” lehetőség, amire kattintva, kérjük, adja meg a számlázáshoz szükséges adatait.

Befizetés menete:

Fizetésre kizárólag banki átutalással van mód, amelyet az alábbi számlaszámra kérünk megtenni:

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

számlaszám: 10032000-00290050-00000000

Az „élelmezésvezetői képzés” elnevezésű videótár kódja: 0003

Az átutalás „Közlemény” rovatába az alábbiakat kérjük feltüntetni:

felhasználó neve_cég neve_képzés kódja (pl. MintaÉva_MintaKft_0003)

Kérjük a befizetésről szóló igazolást küldje meg a vevokpenzugyei@nngyk.gov.hu e-mail címre!

Kollégáink a sikeres befizetést követő egy héten belül kiállítják a számlát és biztosítják a videótárhoz való csatlakozás lehetőségét, amelyről értesítést küldenek Önnek a regisztrációkor megadott elsődleges e-mail címére.

 

További információk:

Frissítve: 2022.05.05 15:10