Megjelent: 2016.03.17 16:35, Utolsó módosítás: 2024.09.27 10:41

 

A TÁMOP-6.1.2.B-14/1-2015-0001 azonosítószámú,
„EGÉSZSÉGES ALAPANYAGOK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS”
MINTAPROJEKT A KÖZÉTKEZTETÉS MINŐSÉGI FEJLESZTÉSÉRE
ÉS A FOGYASZTÓI TUDATOSSÁG NÖVELÉSÉRE A TELJES ELLÁTÁSI LÁNCBAN
CÍMŰ PÁLYÁZAT KERETÉBEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ
„KÖZÉTKEZTETÉS – KÖZPONTBAN AZ EGÉSZSÉG”
KONFERENCIA

 

Megnyitó - Dr. Beneda Attila egészségpolitikárét felelős helyettes államtitkár

„Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” pályázat bemutatása - Dr. Stündl László, Debreceni Egyetem

A táplálkozás szerepe az egészség megőrzésében – a közétkeztetési rendelet jelentősége - Dr. Martos Éva, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

A közétkeztetési rendelet hatósági ellenőrzése - Dr. Szabó Enikő, Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Interaktív alkalmazás a személyre szabott egészséges napi étrend összeállítására - Szabó Zsolt, Debreceni Egyetem, MEDICOMPSystems Kft.

Társadalmi szemléletformálás: Az egészségtudatos táplálkozás megismertetése interaktív módszerekkel -Teklovics Boglárka, Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

Mivel járul hozzá az OGYÉI az egészséges közétkeztetéshez? – Az OGYÉI szerepe a pályázatban -Schreiberné Molnár Erzsébet, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

Közétkeztetés az érintettek szemével - közétkeztetők - Asztalos Árpád, Debreceni Egyetem

Közétkeztetés az érintettek szemével – szülők - Szombathelyi Szilvia, Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet

Közétkeztetés az érintettek szemével - óvónők - Bukovicsné Nagy Judit, Egészségesebb Óvodák Nemzeti Hálózata

Minden jog fenntartva © 2024 Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ
accessible