Megnyitó - Dr. Beneda Attila egészségpolitikárét felelős helyettes államtitkár
„Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” pályázat bemutatása - Dr. Stündl László, Debreceni Egyetem
A táplálkozás szerepe az egészség megőrzésében – a közétkeztetési rendelet jelentősége - Dr. Martos Éva, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet
A közétkeztetési rendelet hatósági ellenőrzése - Dr. Szabó Enikő, Országos Tisztifőorvosi Hivatal
Interaktív alkalmazás a személyre szabott egészséges napi étrend összeállítására - Szabó Zsolt, Debreceni Egyetem, MEDICOMPSystems Kft.
Társadalmi szemléletformálás: Az egészségtudatos táplálkozás megismertetése interaktív módszerekkel -Teklovics Boglárka, Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet
Mivel járul hozzá az OGYÉI az egészséges közétkeztetéshez? – Az OGYÉI szerepe a pályázatban -Schreiberné Molnár Erzsébet, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet
Közétkeztetés az érintettek szemével - közétkeztetők - Asztalos Árpád, Debreceni Egyetem
Közétkeztetés az érintettek szemével – szülők - Szombathelyi Szilvia, Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet
Közétkeztetés az érintettek szemével - óvónők - Bukovicsné Nagy Judit, Egészségesebb Óvodák Nemzeti Hálózata