1051 Budapest, Zrínyi utca 3.

Tel.: (1) 8869-300, E-mail: ogyei@ogyei.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

A TÁMOP-6.1.2.B-14/1-2015-0001 azonosítószámú,
„EGÉSZSÉGES ALAPANYAGOK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS”
MINTAPROJEKT A KÖZÉTKEZTETÉS MINŐSÉGI FEJLESZTÉSÉRE
ÉS A FOGYASZTÓI TUDATOSSÁG NÖVELÉSÉRE A TELJES ELLÁTÁSI LÁNCBAN
CÍMŰ PÁLYÁZAT KERETÉBEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ
„KÖZÉTKEZTETÉS – KÖZPONTBAN AZ EGÉSZSÉG”
KONFERENCIA

 

Megnyitó - Dr. Beneda Attila egészségpolitikárét felelős helyettes államtitkár 

„Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” pályázat bemutatása - Dr. Stündl László, Debreceni Egyetem

A táplálkozás szerepe az egészség megőrzésében – a közétkeztetési rendelet jelentősége - Dr. Martos Éva, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet 

A közétkeztetési rendelet hatósági ellenőrzése - Dr. Szabó Enikő, Országos Tisztifőorvosi Hivatal 

Interaktív alkalmazás a személyre szabott egészséges napi étrend összeállítására - Szabó Zsolt, Debreceni Egyetem, MEDICOMPSystems Kft. 

Társadalmi szemléletformálás: Az egészségtudatos táplálkozás megismertetése interaktív módszerekkel -Teklovics Boglárka, Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet 

Mivel járul hozzá az OGYÉI az egészséges közétkeztetéshez? – Az OGYÉI szerepe a pályázatban -Schreiberné Molnár Erzsébet, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet 

Közétkeztetés az érintettek szemével - közétkeztetők - Asztalos Árpád, Debreceni Egyetem 

Közétkeztetés az érintettek szemével – szülők - Szombathelyi Szilvia, Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet 

Közétkeztetés az érintettek szemével - óvónők - Bukovicsné Nagy Judit, Egészségesebb Óvodák Nemzeti Hálózata

Frissítve: 2017.10.18 14:40