1135 Budapest, Szabolcs utca 33.

Tel.: (1) 8869-300, Általános tájékoztatás: 1812

E-mail: info@egeszsegvonal.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Mellékhatás bejelentő
NOR keresőfelület Minőségi kifogás
magisztrális gyógyszerek

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet átalakította, korszerűsítette weblapját az egyszerűbb felhasználhatóság érdekében

Világosabb navigáció, letisztultabb megjelenés segíti a felhasználókat, hogy könnyebben megtalálják a keresett tartalmat. A honlap tartalma nem változott, csupán szerkezetileg alakítottuk át a témák csoportosítását, így a főoldalon található 4 oszlop az intézettel kapcsolatos blokkot, az ügyfélcsoportok (ipari szereplők, gyógyszertárak, közétkeztetők, stb.) számára szolgáló információkat, a lakosságnak és egészségügyi szakembereknek szóló témákat, illetve az adatbázisokat foglalja magában.

A szerkezeti átalakításon kívül jelentős változás, hogy a Gyógyszer-adatbázisba integrálva jelennek meg, és ezáltal egyidőben kereshetővé is válnak, a korábban külön listákból kereshető információk. Így a gyógyszerek laktóz, glutén, benzoát tartalma, a kábítószer vagy pszichotróp besorolás, a fokozott felügyelet, a helyettesíthetőség, a véglegminta, illetve alaki hiba engedély megléte, a termékhiány, a lejárati idő meghosszabbítás, illetve a fontos gyógyszerbiztonsági tájékoztató levelek (DHPC) is az érintett gyógyszerek státuszlapján lesznek elérhetők.

Reméljük, hogy ez az átalakítás Felhasználóinknak további segítséget nyújt a gyors, hiteles, naprakész információk megszerzésében.

Észrevételeiket, kérdéseiket az ogyei@nngyk.gov.hu e-mail címen várjuk.

2018.10.02.

Frissítve: 2019.01.30 10:33