1135 Budapest, Szabolcs utca 33.

Tel.: (1) 8869-300, Általános tájékoztatás: 1812

E-mail: info@egeszsegvonal.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Mellékhatás bejelentő
NOR keresőfelület Minőségi kifogás
magisztrális gyógyszerek

A táplálkozástudomány sokszínűsége és aktualitásai - 2019.12.05.

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet és a Budapesti Gazdasági Egyetem közös szervezésében kerül megrendezésre a Táplálkozástudomány sokszínűsége és aktualitásai című konferencia, mely az elmúlt évtizedek táplálkozástudomány területén történt eseményeit, változásait és aktualitásait mutatja be. A rendezvényen képviselteti magát az ezen a területen tevékenykedő valamennyi hazai szervezet és munkatársaik.

A konferenciánk délelőttjén a fókuszt a táplálkozástudomány sokszínűsége és aktualitásai a népegészségügy területén, míg a délután blokkjaiban pedig a jövőről, trendekről, perspektívákról hallhatnak előadásokat, az egyetemek és a szakmai szervezetek közreműködésével.

1. modul

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet Táplálkozástudományi Főigazgatósága, valamint a területhez kapcsolódó intézmények- Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Népegészségügyi Központ, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonságiHivatal -vezetői és munkatársai tartanak előadásokat a saját területkükhöz kapcsolódó lehetőségekről és az egészséges étkezést szolgáló tevékenységükről.

A blokk előadői: Dr. Bíró György, Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos (NNK), Dr. Oravecz Márton elnök (NÉBIH), Feigl Edit főigazgató-helyettes (OGYÉI), Balaskó Renáta főszosztályvezető (OGYÉI), Varga Anita osztályvezető (OGYÉI)

2. modul

A délutáni program meghívott előadói hat nagy hazai egyetem – Semmelweis Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Tudományegyetem, Budapesti Gazdasági Egyetem, Testnevelési Egyetem Sport-táplálkozástudományi Központ elismertvezetői és egyben oktatói is, aki a ‘táplálkozástudomány és egyetemi oktatás kapcsolata’ téma köré építik fel előadásaikat.

A blokk előadói: Prof. Dr. Heidrich Balázs rektor (BGE), Dr. Lugasi Andrea dékán (BGE), Veresné Dr. Bálint Márta tanszékvezető (SE), Dr. Figler Mária (PTE), Prof. Dr. Martos Éva (TE), Dr. Zsuga Judit egyetemi docens (DE)

3. modul

A konferencia következő részében azok a szakmai szervezetek kerülnek fókuszba - Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Tét Platform - akik munkájukkal kiemelkedő tevékenységet folytatnak a táplálkozástudomány területén.Vezetőik előadásaiban betekintést nyerhetünk a táplálkozástudomány aktuális trendjeiről, perspektíváiról és jövőjéről.

A blokk előadői: Kubányi Jolán elnök (MDOSZ), Dr. Rurik Imre elnök, MTtT, Fazekas Ildikó elnök (Tét).

Program

Letölthető program


Helyszín

Budapesti Gazdasági Egyetem, 1055 Budapest, Markó u. 29-31.

Jelentkezési határidő

2019. december 03.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A terem befogadó képessége 200 fő, ezért a jelentkezéseket a regisztráció sorrendje alapján fogadjuk.

Az esemény nem sajtónyilvános.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Kontakt

Vajdáné dr. Gerinczy Veronika

Telefon: +36 1 886 9300/121 mellék

email: event@nngyk.gov.hu

Frissítve: 2019.12.06 14:17